1 Nisan 2014 Salı

CEP TELEFONU ŞARJ ETME CİHAZI PROJESİ


Benim projem mıknatıslanma ile cep telefonu şarj etme teknolojisi projesi .

Buradaki amaç dışarıda veya elektriğin olmadığı alanlarda devreye girmektir 

Günümüzde herkez de cep telefonu bulunmaktadır fakat akabinde getirdiği en büyük tehlike veya sorun şarj olayıdır . Evet şarj aleti olduğu zaman bu sorun yok fakat ya şarj aleti yanında yoksa o an dışarıda iseniz veya sabit bir yerde değilseniz işde bu zaman cep telefonu bulundursanız dahi şarj ı olmadığından telefonu kullanamayacaksınız .

Evet  1 tl ye cep telefonu şarj etme yerleri var fakat 15 dakka sabit bekleme şartı ile 15 dakka da kimse sabit beklemez .

Evet piyasada 150 – 160 tl değerinde cep telefonu şarj etme cihazı var ama !!! bunlar önce p.c. de yani bilgisayardan şarj olup daha sonra cep telefonunu şarj edebiliyor . ee o zaman p.c. olmazsa yada o cihazı şarj edemezsek ne olacak 160 tl çök yani daha şarj aletinin kendine faydası yok bana mı ? faydası olacak durumu ortaya çıkıyor … 

O cihazda şu şekilde –

 


 


 

 

Dediğim gibi bu cihaz p.c. de şarj edilerek daha sonra cep telefonu şarj ediyor .

 

OYSAKİ benim projemde hiç bir şekilde başka yerden elektrik teması edilmeksizin veya

Şarj edilmeden . Kendi kendine sıfır ve yeni elektrik üreterek cep telefonunu sınırsız şarj ediyor . Bunun yanı sıra kolay kullanışlı olması ise cabası .

Kullanım alanları kadınlar için çantaları, ev için mutlak ilk yardım çantaları

Arabalarda mutlaka vb. gibi yerlerde kullanılır . Nasıl ki bir  (ALO) demek hayat kurtarıyorsa onu çalıştıracak cihazda o kadar önemli . Teşekkürler okudunuz için ve haberinizi bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder